Talent scouts

Scroll Sound

Vacancies

Always looking for the best talent

We’re always on the lookout for top talent, both local and international. If you’re a visualiser who would like to come and work in our Rotterdam office, get in touch!

Projectleider Architectuur Visualisatie m/v

Rotterdam, Nederland | Fulltime

Projectleider Architectuur Visualisatie m/v

 

Krijg je energie van het contact met klanten en heb je zin in de dynamiek van een creatief visualisatiebureau? Neem dan zeker contact met ons op! Wij zijn namelijk op zoek naar een dijk van een projectleider die ons team komt versterken. 

 

In deze functie ben jij het aanspreekpunt en tevens adviseur van de klant. Je vertaalt hun wensen naar een visualisatie opdracht die je vervolgens met je team gaat invullen. Jouw team met creatieveling heeft baat bij planning en structuur, welke jij ze met duidelijke communicatie kunt geven. Je weet onze klanten commercieel te bedienen en je leidt het team naar ‘visueel’ succes. Je zorgt dat binnen het projectteam de juiste persoon op de juiste plek wordt ingezet. We werken aan mooie aansprekende bouwprojecten en onze klanten behoren tot de top van de Nederlandse bouwsector.

 

De Beeldenfabriek

We zijn al sinds 1998 bezig en blijven onszelf continu ontwikkelen. We werken met de nieuwste technologie en versnellen en verfijnen onze processen dagelijks. Met passie produceren we een flink aantal impressies en plattegronden met behoud van een hoge kwaliteit. Deze geoliede machine wordt gerund door toptalenten. Ons team van 42 architecten, interieurstylisten en 3D-artists weet precies waar het om draait, wat er in de visualisatiewereld speelt en wat hun volgende uitdaging wordt. Zo houden we onszelf scherp.

 

Hoe scherp ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand die niet bang is voor deadlines, die collega’s op een respectvolle maar duidelijke manier aanstuurt en het team scherp houdt op de wensen van de klant. Bouwtekeningen lees je zonder problemen. Jouw betrouwbaarheid en daadkracht gaan hand in hand met jouw flexibele instelling en oplossingsgerichtheid. Wat wij verder in jou zoeken:

-  Je kunt goed plannen en organiseren.

-  Je hebt architectonische of bouwkundige achtergrond

-  Een relevante opleiding is een pré. 

-  Je hebt een commerciële- en klantgerichte instelling.

-  Je kunt mensen overtuigen met goede argumenten. 

-  Je bent stressbestendig.

-  Je bent een echte verbinder

-  Je hebt ervaring in procesmatig werken

-  Je Nederlands is vloeiend en je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift.

 

Dit ga je bij ons doen

De projectleider die wij zoeken kiest bewust voor een brede functie waarin uiteraard ruimte is om je te ontwikkelen. De taken die bij deze functie horen:

-  Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

-  Je zorgt voor de offertes, planning, het beheer en de documentatie van de projecten.

-  Je communiceert proactief over projecten en deadlines met collega’s en klanten.

-  Je werkt samen met nog vijf andere projectleiders onder leiding van de manager

-  Je bent kwalitatief medeverantwoordelijk.

-  Je bent vraagbaak, aanspreekpunt en rots in de branding voor onze visualisatie specialisten ten aanzien van project input en planning.

 

Dit bieden wij!

-  Een gezellige en ontspannen sfeer binnen een toegewijd team creatieve ‘vakidioten’.

-  Een tijdelijk contract met de intentie van een vaste aanstelling.

-  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

-  Ruimte voor ontwikkeling.

-  Een geweldige locatie in de Rotterdamse haven met uitzicht over het water

-  Feestjes, borrels met superleuke collega’s. En gegarandeerd: een zomerse bbq, een gezellige nieuwjaarsborrel, avondje bowling of pool en eens in de paar jaar… een tripje naar de sneeuw

 

Proef alvast de sfeer op: https://vimeo.com/337283842

 

Hebben we een match?

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan horen we je graag!

Stuur je reactie naar Jakob Dees via mail: jobs@beeldenfabriek.nl Heb je vragen, bel dan met Jakob via nummer: 06 - 2837 9646